fbpx

Just nu händer det inte så jättemycket här – men …

Senast uppdaterad

Jag har börjat skriva en bok och jag börjar jobba igen vilken dag som helst och jag har tagit lite ledigt och slöat mest. Men det är inte ett tillstånd som gäller för evigt. Jag har tänkt bli lite mer regelbunden med videoproduktionen igen när jag kommer igång och tjänar pengar. Dels ska jag köpa lite bättre belysningsprylar som gör att jag kan filma inne på ett annat sätt och jag ska också köpa en mikrofon till.

Jag ska också förbättra möjligheten att redigera video och göra det lite lättare att lägga till vissa delar, som handritade skisser, för att höja kvalitén ett snäpp.

Namnet Onkel Toms stuga ska också försvinna i glömska och ni kommer få se allt mer av min nya domän ”Tid och pengar”. Även mer innehåll som handlar om tid är på gång.

Under tiden jag pysslar med allt och hela fyfan så får du gärna läsa min kostnadsfria e-bok Lev Rikt.

Om du är här för första gången så tipsar jag gärna om mina sociala medier där jag är rätt aktiv. Dels med egna inlägg men jag läser också era och kommenterar. Följa mig gärna på Instagram och Youtube.

På snart återseende! Jag räknar med att posta ett kul inlägg redan i helgen, så det är inte heldött här! 🙂

Kategorier Övrigt

6 tankar på “Just nu händer det inte så jättemycket här – men …”

 1. Senaste året har jag inte varit sjukskriven men hälsan har vacklat. Samtidigt har jag fått ett nytt uppdrag på jobbet som tro’t eller ej faktiskt är riktigt spännande, meningsfullt och roligt. Dessutom i ett jobbtempo som funkat med en peppande chef. Detta har fått mig att fundera över hela exit-från-arbetslivet idén. Mitt jobb har faktiskt hjälpt mig att hålla mig uppe när hälsan inte varit på topp. Att jag pga tidigare snålperioder också kunnat lyxa till det med utelunch med kolllegorna har gett mig mycket socialt och vardagsglädje. Kanske ska jag sikta mot att kunna jobba deltid om några år, dvs lite mer frihet och ork, men få det bästa av två världar? Så nu hämtar jag popcornen och ser med spänning fram emot dina kommande inlägg för jag tror jag är inne på liknande spår som du resonerar om.

  Svara
  • Hej Följare från start,

   Vad roligt att du hittat ett sammanhang som fungerar! Sociala kontakter och ett fungerande socialt nätverk är en viktig del i ett fungerande liv.

   Häng med oss så får vi se var vi hamnar härnäst! 🙂

   Svara

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna

%d bloggare gillar detta:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng