fbpx

Ryktet om min död är något överdriven

Senast uppdaterad

Hej, jag får börja med att be om ursäkt för min och också delvis bloggens frånvaro under relativt lång tid. Några av er har börjat undra, önskat uppdateringar från gården och sökt kontakt i olika kanaler. Var tog farbrorn vägen? Har det hänt något? Hur ser gården ut så här på sensommaren? Finns det något kul att förmedla?

 

 

Det finns nog en hel del kul att berätta om men det här inlägget ska jag försöka hålla kort. Anledningen är att vi håller på och slutför arbetet med tjejernas rum där vi hoppas få in elektrikern nästa vecka. Sedan är den ganska stora ombyggnation vi gjort där klar. Just nu är det inte så väldigt mycket kvar att göra, men det är lister, sista strykningen och så är det några pärlspontspaneler som fattas så att jag måste göra lite inköp.

Sedan har skolan börjat, där läser jag några riktigt intressanta kurser, bland annat Androidprogrammering, jag lär mig alltså att utveckla appar för telefonen, så det finns att göra. Om jag skulle känna mig sysslolös så är det bara att jobba med något utomhus, även där finns att göra fortfarande.

Förra hösten gjorde jag massor av saker samtidigt, nu gör jag i princip inget parallellt. Jag har ingen lust att ändra på det.

Jag blir allt mer som 100% bonde på många sätt och det känns bra.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng