Världen är liten! Otroligt liten!

Jag har varit hos den lokala hembygdsföreningen och grillat och umgåtts med lokalbefolkningen. Vi lägger alltid tid på vår omgivning och vårt sammanhang var vi än bor. Att nätverka och känna för stället och bygden där man bor är centralt i vår filosofi. Kanske är det den viktigaste och mest belönande aktivitet som vi ägnar oss åt utanför familjelivet.

Som tur är är människorna runt om väldigt trevliga och välkomnande. Det är vår lilla idyll här faktiskt och jag tänker att det är så mysigt att det är Midsomer-varning. Rätt som det är ligger någon död vid kyrkan!

När vi ska röra oss hemåt så säger en av de nya bekantskaperna:

– Har du en blogg, som heter ….

– Jag väntar ut honom lite, men fyller sedan i; ja jag har en blogg som heter Onkel Toms stuga.

– Ja, just det! En av mina arbetskamrater följer dig!  Han sa att han hade läst något om Fredensborg, och frågade mig om jag visste var det var.

Så en av mina läsare – jag fick namnet men tappade bort det i röran – cyklar tydligen regelbundet förbi utanför där jag bor. Och han jobbar med min granne, någon gård bort.

Det är faktiskt inte första gången jag råkat ut för något liknande. Den nya tidens medier är märkliga och har potential att föra oss närmare faktiskt!

Och du! Du som cyklar förbi får gärna komma in och hälsa! 🙂

2 COMMENTS

  1. Det har hänt mig ett par gånger att jag blivit igenkänd som Bortugal- Åsa. Lite läskigt tycker jag. Vill helst ha mina läsare lite på avstånd tror jag.

    • Visst är det märkligt. Jag har inte samma behov, jag har gärna människor nära. Men inte så att vi sitter och fikar hela dagarna men jag vill gärna känna en koppling.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna