Att sälja en livsstil

Senast uppdaterad

Gillar du? Dela!

Den här bloggen säljer en livsstil. Den säger att du kan styra ditt liv och göra egna val. Val som i förlängningen kan ge dig möjligheter som du inte har om du följer huvudfåran i livet, som Svenssons gör, och som de flesta av oss.

I det vill jag ge dig tips på hur du kan styra ditt liv och samtidigt stödja dig i livet utanför “huvudfåran”, samtidigt som jag peppar mig själv att inte falla in i gamla livsmönster.

Den här bloggen handlar också om hur du kan nå ekonomisk frihet. Jag har till och med skrivit en bok om de praktiska aspekterna kring att köpa tid för sina pengar.

Men det är viktigt att förstå att jag som person egentligen inte är marknadsförare av en livsstil. Åtminstone tänker jag inte så. Jag är här för att jag tyckte att jag var tvungen att ändra det sätt jag och vår familj levde. Det jag tänker och tycker har sin grund i att jag har sökt en lösning på ett problem jag haft. Det jag säger bottnar i att vi levt ett liv som varit väldigt ineffektivt i så många avseenden.

När jag började den här resan för cirka fem år sedan så var det rätt många som var intresserade av att leva enkelt och spara aggressivt av samma skäl som jag. Naturligtvis fanns det de som såg möjligheter som andra val ger som en möjlighet helt oberoende av problem och behov, men jag uppfattade inte att de var så många.

Men jag uppfattar att det skett ett skifte. Allt fler intresserar sig för ett liv som ekonomiskt fria utifrån livsstilen som så. Kanske hämtar man också inspiration från alla de livsstilsbloggar och berättelse från digitala nomader och livsstilsentreprenörer som finns. Sammantaget blir budskapet från alla de som saluför alternativa livsstilar överväldigande om man öppnar sig för den information som finns på sociala medier.

Allt går! Allt är möjligt! Andra val och vägar i livet löser alla problem.

När det händer så blir inte det jag och andra bloggare säger lösningar på specifika problem. Det blir ett helt liv att drömma om. Ett drömliv att drömma om.

Det kanske inte riktigt så jag tänker samtidigt som jag inser att jag nog gärna formulerar mig så att det blir konsekvensen.

Det är synd för jag tycker ju man ska gräva där man står. Nu! Inte tro att livet ligger i framtiden.

Kategorier Övrigt

4 tankar på “Att sälja en livsstil”

    • Haj Johan. Jag har inte tagit bort några kommentarer. Antingen pratar vi om olika inlägg eller så tänker du på den diskussion som förts på Twitter, eller?

      Svara

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna

%d bloggare gillar detta:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng