fbpx

Goda saker kommer till den som fokuserar!

Senast uppdaterad

Idag har jag cyklat 23 km med min lastcykel! Till jobbet. Från jobbet till förskolan för att hämta en kille som skulle till tandläkaren. Sedan till tandläkaren. Därefter hela svängen baklänges till jag var tillbaka på jobbet.

Sedan jobbade jag eftermiddagen och cyklade hem.

23 km i vardagen. Småsnuvig, iklädd jeans och tröja. I fantastiskt väder. Visst gick det åt lite tid för att få till det här men jag tror inte att jag i princip tappat något i tid jämfört med att åka bil.

För mig är det här ett exempel på en väldigt positivt och smart livsval. Hade jag löst det här med bil så hade det kostat pengar, jag hade missat upplevelsen i det vackra vädret och jag hade fått träna hemma någon timme för att uppnå samma effekt. Nu föll allt på plats utan ansträngning, åtminstone mentalt. Jag bara fixade lite ärenden i vardagen!

 

 

När det blir så här “bra” i vardagen blir jag nästan lite full i skratt för jag är så van vid att kämpa med det jag bör och vill göra. Om jag inte är superskärpt så trillar livet ifrån mig, antingen för att jag slöar bort chanser som ges eller för att min sambo och familj sväljer mig.

1 tanke på “Goda saker kommer till den som fokuserar!”

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna

%d bloggare gillar detta:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng