Jag är i Bergamo i helgen – Fattigt o dant!

Jag är i Bergamo i helgen - Fattigt o dant!I helgen följer ni mig bäst på Instagram eller i bloggens vänstra del där mina Instagraminlägg speglas. Jag och sambon är nämligen i Begamo på en egen lite lyxhelg, utan barn, i sparandets tecken. Lite skämtsamt, men faktiskt inte helt utan verklighetsförankring, så har jag taggat Instagraminläggen #bergamoonabudget då vi lever fantastiskt i den Italienska historiska pärlan som Bergamo faktiskt är.

Livet handlar mycket om att göra det bästa av det som bjuds. I Bergamo är det synnerligen enkelt.

Jag som skriver här heter Anders Gustafsson. Här pratar vi om vår tid och våra pengar. I stora drag kan vi säga att vi pratar om hur vi styr våra liv för att leva friare och intressantare liv.

Titta bland kategorierna i menyn här ovanför så ser du vad vi pratar om i detalj.

Läs gärna min fria e-bok som jag skrivit för dig som vill leva ekonomiskt fri för en kortare eller längre period.

Jag har nyss fyllt 50 och har fyra barn och sambo. Vi bor i Sundbyberg sedan 2019. Innan dess drev vi en liten gård i Småland under ett par år. På den tiden var vi aktiva inom FIRE-rörelsen och predikade för ekonomiskt oberoende och tidig pension. Nu är vi åter i ekorrhjulet :)

Det här med att hoppa ur ekorrhjul och säga nej till tråkiga vardagar har intresserat mig sedan 2013. Det som nog gör den här bloggen lite unik är att jag närmat mig frågeställningen på så många vis. Inte minst har jag försökt förstå och påverka min roll i det hela.

Utbildningsmässigt är jag civilingenjör. Jag har på det varit doktorand, men fullföljde aldrig den banan. På senare tid så har jag även läst psykologi på universitetsnivå.

Du hittar min email-address på den lilla mailikonen här nedanför. Där hittar du också länken till bloggens Youtube som du gärna får prenumerera på.

4 svar på ”Jag är i Bergamo i helgen – Fattigt o dant!”

Lämna en kommentar