Jag är i Bergamo i helgen – Fattigt o dant!

Senast uppdaterad

Gillar du? Dela!

I helgen följer ni mig bäst på Instagram eller i bloggens vänstra del där mina Instagraminlägg speglas. Jag och sambon är nämligen i Begamo på en egen lite lyxhelg, utan barn, i sparandets tecken. Lite skämtsamt, men faktiskt inte helt utan verklighetsförankring, så har jag taggat Instagraminläggen #bergamoonabudget då vi lever fantastiskt i den Italienska historiska pärlan som Bergamo faktiskt är.

Livet handlar mycket om att göra det bästa av det som bjuds. I Bergamo är det synnerligen enkelt.

4 tankar på “Jag är i Bergamo i helgen – Fattigt o dant!”

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna

%d bloggare gillar detta:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng