Hem

Välkommen till bloggen Onkel Toms stuga! Här bloggar, vloggar och poddar jag Anders Gustafsson kring ekorrhjul, vardag utan mening och om att förändra sitt liv. I videon till höger här får du veta lite mer om mig, varför bloggen heter som den gör och vad du kan förvänta dig här.

Vi, jag och min familj – vi är sex personer totalt, har förändrat vårt liv drastiskt sedan 2014. Från att vara i ekorrhjulet till att äga vår tid. Drivkrafterna och inspirationskällorna till vår förändring har varit många och det går att sätta flera etiketter på oss och bloggen. Vi skulle kunna säga att vi är sparsamma minimalister inspirerade av tankar kring ekonomisk frihet, eller att vi är personer som strävar efter oberoende. Oavsett vilket så vet vi numera att vi kan styra våra liv på ett sätt vi inte trodde var möjligt tidigare.

Läs mer om vår livsfilosofi här.

[youtube https://youtu.be/f_mQpJitymg&w=400&h=320]

Sociala medier, inte minst Facebook och Youtube – och möjligheten att publicera videos – är viktiga delar i en den här bloggs liv. Dels för att många föredrar att få reda på när nya inlägg görs där, men också för att mycket av diskussionerna också sker utanför den här webplatsen. Gå in och gilla nu så är du med när det händer saker framöver.

Prenumerera Gå in och gilla! Följ på Twitter! Youtube!
Börja här
Jag har gjort en speciell sida för dig som vill komma igång och läsa och navigera. Den heter hitta rätt.
Längre texter och pod
Jag gör allt mer material som inte passar så bra i bloggform. Ofta är det lite mer genomarbetat material som kräver lite mer tid och utrymme. Ett exempel på det är mitt Manifest.
Om mig
Jag skriver, poddar, gör video och föreläser om hur det är att leva enklare och följa sin dröm. Jag coachar också andra som önskar detsamma.

Jag söker ständigt möjligheter att nå ut till fler. Har du idéer kring hur det skulle kunna gå till eller om du på annat sätt vill kontakta mig så finns jag på onkel.tom.blogg@gmail.com.

[frontpage_news widget=”3759″ name=”Senast postning”]

Bloggens alla inlägg hittar ni här.